Menu

Ajuntament Caldes de Malavella - Articles filtrats per data: Octubre 2018

Formació per preparar un speed dating

El Consell Comarcal de la Selva organitzarà un Speed Dating amb la intenció de posar en contacte empreses que estan recerca de personal i persones interessades a treballar en diferents sectors.

 

Què farem?

Convocarem a 5 o 6 empreses de la comarca el dimarts 11 de desembre a Riudellots de la Selva, que estiguin interessades en incorporar gent a les seves plantilles i a la vegada persones que vulguin participar en un procés de selecció d’entrevistes ràpides.

 

Com ho farem?

Són entrevistes de 3 minuts on els candidats podran entregar el currículum i fer una entrevista ràpida. A través de la formació que em dissenyat volem preparar a aquestes persones a superar un Speed Dating.

 

Objectiu:

Oferir als participants durant una setmana una formació que inclou sessions individuals  i formació grupal que donarà les eines necessàries per iniciar un treball personal i els prepararà  per l’assoliment d’aquestes entrevistes amb empreses.

 

Adreçat: a persones  del municipi amb competències instrumentals bàsiques suficients per poder expressar-se i comprendre els continguts necessaris que s’impartiran i que tinguin clar el seu objectiu laboral.

Dates i lloc de la formació a Caldes de Malavella: la setmana del 12 de novembre, sessions individuals i grupals al Pavelló Municipal d’Esports.

 

Imprescindible: Per poder participar a l‘activitat és obligatòria l’assistència a totes les sessions ( individuals i grupals) i  haurà d’estar inscrita com a demandant d’ocupació al l’oficina del SOC o bé com a millora laboral (en cas d’estar treballant). També cal tenir el DARDO.

Inscripcions: a l’Espai Jove “Ca la Romana” o informa-te’n als telèfons 972 48 02 66 / 972 48 01 03 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Llegiu-ne més ...

Xeringues, agulles i punxants a la deixalleria!

Les deixalleries municipals gestionades pel Consell Comarcal de la Selva, com la de Caldes de Malavella, recullen els objectes punxants provinents de tractaments de salut de particulars.

La deixalleria de Caldes (C/ Ponent), ja disposa d’un contenidor especial per a la recollida específica d’aquest tipus de residus sanitaris que actualment, en la majoria de casos, acaben al contenidor de rebuig. I és que el Consell Comarcal de la Selva s'ha adherit a la prova pilot impulsada per l’Agència de Residus de Catalunya amb l’objectiu que aquests residus es tractin en gestors autoritzats i no acabin a l’abocador comarcal.

“En els darrers anys, amb la posta en marxa del Centre de Tractament de Residus Municipals de Lloret de Mar on es fa triatge dels residus no reciclats, s’ha constatat que hi ha una gran quantitat de residus d’agulles i xeringues que els ciutadans que es fan tractament de salut al domicili, llencen al contenidor de rebuig per falta de disposar d’una recollida especifica. És per això que, des del Consell Comarcal de la Selva s’ha valorat molt positivament la iniciativa de l’Agència de Residus i s’ha adherit a la prova pilot per poder així donar resposta a una necessitat existent de recollida diferenciada i de correcta gestió per a aquest tipus de residus sanitaris” ha explicat en Josep Roquet, conseller de medi ambient del Consell Comarcal.

L’empresa comarcal de recollida i gestió de residus, NORA SA, ha instal·lat un contenidor especial per a aquest tipus de residus sanitaris a les deixalleries de La Cellera de Ter, Riudellots de la Selva, Vilobí d’Onyar, Sils, Massanes, Tossa de Mar, Caldes de Malavella, Vidreres, Breda i Blanes.

Els objectes punxants recollits els gestionaràl'empresa Consenur, com a gestor autoritzat de residus sanitaris del grup III. Aquests residus es tracten a la planta de tractament de residus especials de Constantí, al Tarragonès, o s’eliminen mitjançant incineració.

Properament es repartiran cartells i fulletons informatiu a les farmàcies i Centra d’Atenció Primària del municipi.

Llegiu-ne més ...

Propostes finalistes Pressupostos Participatius

Seleccionats els cinc projectes finalistes per als Pressupostos participatius

El passat dilluns 15 d’octubre es va celebrar la sessió ciutadana on es van escollir els cinc projectes finalistes que se sotmetran a votació popular dels Pressupostos participatius. Els cinc projectes són, per ordre de votació: millora de l’aparcament de l’Estació i el seu entorn, instal·lació de plaques fotovoltaiques en equipaments municipals, millora dels parcs infantils, carril bici escolar i carril bici Caldes-Cassà-Llagostera.

Durant la fase de recollida de propostes es van presentar un total de 76 propostes, que finalment van ser reduïdes a una trentena quan es van agrupar les propostes similars o repetides. Aquestes van ser valorades pels serveis tècnics municipals per garantir que fossin de competència municipal, pressupostàriament viables i que es tractés d’un projecte d’inversió. Finalment van passar el filtre 13 projectes que són els que els assistents a la sessió van poder votar per escollir les cinc que finalment es votaran.

Durant el mes de novembre es portarà a terme la campanya informativa sobre els cinc projectes finalistes perquè la ciutadania pugui valorar les propostes, i finalment la votació es celebrarà entre els dies 26 i 30 de novembre.

Més informació a www.caldesdecideix.cat

Llegiu-ne més ...

Agenda esportiva 20 i 21 octubre

Dissabte, 20 d’octubre

UE CALDES

18 h · Estadi Vall Llobera

UE Caldes B 4ª Catalana - AE Sant Gregori B

CLUB PATÍ CALDES

17 h · CP Caldes Malavella - H Figueres A (Caldes de Malavella) BENJAMINS

18 h · CP Caldes Malavella - FD Cassanenc B (Caldes de Malavella) ALEVINS

Diumenge, 21 d’octubre

Club Patí Caldes

16 h · Farners - CP Caldes (Santa Coloma de Farners) BENJAMINS

17 h · Farners B - CP Caldes A (Santa Coloma de Farners) INICIACIÓ A

18 h · Farners A - CP Caldes B (Santa Coloma de Farners) INICIACIÓ B 

Futbol Sala

12 h • Futbol Sala Caldes de Malavella - FS Tordera Park

Llegiu-ne més ...

Valoració punt Violeta

Dijous a les 19 h a la sala de plens de l’Ajuntament hi ha convocatòria del Consell de Dones per valorar el #PuntVioleta de festa major i programar actes del 25 de novembre, dia contra la violència envers les dones. #caldesdemalavella #caldeslliuredesexisme #fmcaldes18

Llegiu-ne més ...

Tallers sobre noves tecnologies

PLACES LLIURES PELS TALLERS SOBRE NOVES TECNOLOGIES


Durant el mes d’octubre i novembre es fan tallers de noves tecnologies a la biblioteca. Les inscripcions es poden fer a la biblioteca fins a una setmana abans de començar el curs.
Gestions quotidianes a Internet: 19 d'octubre de 2018 – 17 a 20 h
El correu electrònic: Gmail: 26 d'octubre de 2018 – 17 a 20 h
Iniciació al full de càlcul: 09 de novembre de 2018 – 17 a 20 h
Telèfons mòbils: 16 de novembre de 2018 – 17 a 20 h

Llegiu-ne més ...

Unitat mòbil ITV Caldes

El proper 18 d’octubre de 9 a 14 h una unitat mòbil de la ITV per a tractors i ciclomotors que fa parada al pavelló de Caldes de Malavella. 

Per passar la inspecció cal demanar cita prèvia al 972 49 29 12. 

Llegiu-ne més ...

7a bicicletada familiar Rimavisi

El proper dissabte 27 d’octubre a les 10 h del matí esteu tots convidats a la 7a bicicletada familiar Rimavisi.  El punt de sortida serà davant l'escola Salvador Espriu de Vidreres i el recorregut continuarà cap a Caldes, Campllong, la Pineda Fosca (on dinarem) per després tornar fins al punt de sortida. 

Recordeu que la inscripció online serà oberta fins el divendres 26 d'octubre pel matí

Llegiu-ne més ...

Elecció propostes pressupostos participatius

Sessió de participació ciutadana per escollir els projectes finalistes dels Pressupostos participatius de Caldes de Malavella.

El proper dilluns 15 d’octubre es celebrarà al Casino de Caldes una sessió oberta a tota la ciutadania per informar de les propostes presentades, i seleccionar aquelles que passaran a la fase final de votació.
En la primera fase, la ciutadania ha presentat un total de 77 propostes, demostrant l’alt nivell d’implicació ciutadana en aquests pressupostos participatius. Els serveis tècnics municipals han valorat les propostes presentades per verificar que són de competència municipal i que poden ser executades, tant tècnicament com pressupostària.
Les propostes que hauran estat validades se sotmetran a criteri de la ciutadania en la sessió del 15 d’octubre a les 20h del vespre per tal de seleccionar un grup reduït d’actuacions que seran les que se sotmetran a votació a finals del mes de novembre.

Llegiu-ne més ...

L’Espai Jove Ca la Romana fa 10 anys!

Aquest any 2018 l’Àrea de Joventut estem de celebració! Ja fa 10 anys que es va inaugurar l’Espai Jove Ca la Romana, l’equipament juvenil de Caldes!

Per celebrar-ho, us proposem un dia ple d’activitats, organitzades majoritàriament per joves o entitats del poble!

Aquest serà el dissabte 20 d’octubre a partir de les 17h de la tarda als exteriors de l’Espai Jove, aquí teniu la programació:

  • 17h Acte de celebració , presentació de l’Audiovisual “10 anys creixent amb tu” creat per la Júlia Riera i l’Aina Quintana, i bufada d’espelmes popular
  • 18h Tallers variats dinamitzats per Ca la Romana, la monitora del Pati Obert, la Bibliotecària de Caldes i el Petit Fornet, amb berenar inclòs!
  • 19’45h Exhibició del grup de Hip – Hop New Bronx, de joves caldenques, Escola Enface
  • 20h 2a Presentació del projecte “Per a tu, per a mi, per a totes”, audiovisual contra el sexisme d’un grup de joves de Caldes i posteriors dinàmiques preparades per les joves
  • 21h Sopar – botifarrada a preu popular
  • 22h Concert amb FOK i Feels from above Dj’s organitzat per Joves Intrèpids

A més, recull i exposició de fotos d’aquests 10 anys a la sala polivalent de l’Espai Jove!

Hi esteu tots/es convidats/des, us hi esperem amb molta il·lusió!

Podeu seguir la difusió de cadascuna de les activitats que es faran a l’esdeveniment crear al Facebook de l’Espai Jove!

Organitza: Espai Jove Ca la Romana i Ajuntament de Caldes de Malavella

Col·laboren: Joves intrèpids, Petit Fornet, Biblioteca, Grups de joves caldenques (Audiovisual contra el sexisme i grup Hip Hop), Pati Obert, Baowatt produccions oníriques, Escola Enface.

Llegiu-ne més ...
Subscripció a aquest canal RSS