Menu

Aplicacions 2.0

Per promocionar la població i el seu patrimoni natural, arquitectònic, social i intangible, l’Ajuntament de Caldes de Malavella ha promogut la implementació d’aplicacions 2.0 per a dispositius mòbils.

En una primera aplicació hi trobem tota la informació sobre turisme actiu i turisme cultural, mapes interactius, itineraris personalitzats i fitxes explicatives. I també els serveis i l’oferta complementària que es pot trobar a la població. En una segona aplicació s’hi incorporen rutes i sistemes de lectura de codis QR per a poder realitzar dues gimcanes a Caldes; una de familiar al nucli urbà, guiada pels personatges de la llegenda de la Malavella i una gimcana en btt per les diferents rutes de turisme actiu que hi ha a Caldes. L’aplicació de la tecnologia de codis QR és de gran interès i potencial a l’hora de donar a conèixer qualsevol tipologia de recurs turístic del territori (patrimoni, natural, ...)

Mitjançant aquests itineraris multimèdia guiats per GPS ens permeten descobrir i interpretar els secrets del nostre territori a través d’una experiència interactiva mitjançant els propis SmartPhones. Una mirada diferent per a descobrir el patrimoni i la història del territori tan urbà com rural de Caldes de Malavella: ermites, fauna i flora, patrimoni arquitectònic, patrimoni religiós, llegendes i patrimoni intangibles.

Per a dur a terme ambdues gimcanes és necessari només instal·lar-se les aplicacions des de Google Play o AppStore. (Disponibles per a sistemes Android i Apple).

Us les podeu descarregar des d’aquests enllaços: http://www.caldesnatura.cat/#/zona-app

aplicacions-2-0

El desenvolupament d’aquestes aplicacions ha estat possible gràcies al cofinançament del projecte per part del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

logo-departament-empresa-i-ocupacio-p

Llegiu-ne més ...

Web de promoció local, rutes de senderisme, btt i la via verda

Els espais web de promocció local, turística i comercial es refereix a tot el sector econòmic i cultural en el seu conjunt, per la qual cosa hi apareixen tots els elements de la seva cadena de valor, ja que l'objectiu és la millora del coneixement de la productivitat, proporcionat pel coneixement d'empreses i destinacions, transferència d’informació i promoció.
L’estructura general del portal estarà enfocada a les diverses segmentacions d’usuari no pas a producte. En funció de si es tenen interessos pel termalisme, pel golf, pel turisme actiu, per la gastronomia o per l’oferta cultural. La manera de poder crear contingut de valor a mesura que es vagi avançant en el temps de vida del nou portal serà mitjançant la identificació de les emocions dels usuaris, la transparència informativa i la co-creació de contingut.

CONTINGUTS DE LA WEB DE PROMOCIÓ TURÍSTICA, COMERCIAL I LOCAL
- Informació dels recursos i serveis turístics, d’empresa i ocupació
- Oferta de lleure i actualitat
- “Xarxa Espais Natura” www.caldesnatura.cat

CONTINGUTS DE LA WEB DE TURISME ACTIU CALDESNATURA.CAT
- Rutes urbanes, rurals, de senderisme i BTT
- Mapes interactius
- Vídeos promocionals
- Fotografies 360º
- Jocs interactius
- Inserció de les xarxes socials

promocio-local-1

promocio-local-2

promocio-local-3

promocio-local-4

Aquest projecte interactiu ha estat possible gràcies al cofinançament del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

logo-departament-empresa-i-ocupacio-p

Web de turisme www.visitcaldes.cat

promocio-local-6

promocio-local-5

promocio-local-5

promocio-local-5

Llegiu-ne més ...
Subscripció a aquest canal RSS