Propostes finalistes Pressupostos Participatius

Seleccionats els cinc projectes finalistes per als Pressupostos participatius

El passat dilluns 15 d’octubre es va celebrar la sessió ciutadana on es van escollir els cinc projectes finalistes que se sotmetran a votació popular dels Pressupostos participatius. Els cinc projectes són, per ordre de votació: millora de l’aparcament de l’Estació i el seu entorn, instal·lació de plaques fotovoltaiques en equipaments municipals, millora dels parcs infantils, carril bici escolar i carril bici Caldes-Cassà-Llagostera.

Durant la fase de recollida de propostes es van presentar un total de 76 propostes, que finalment van ser reduïdes a una trentena quan es van agrupar les propostes similars o repetides. Aquestes van ser valorades pels serveis tècnics municipals per garantir que fossin de competència municipal, pressupostàriament viables i que es tractés d’un projecte d’inversió. Finalment van passar el filtre 13 projectes que són els que els assistents a la sessió van poder votar per escollir les cinc que finalment es votaran.

Durant el mes de novembre es portarà a terme la campanya informativa sobre els cinc projectes finalistes perquè la ciutadania pugui valorar les propostes, i finalment la votació es celebrarà entre els dies 26 i 30 de novembre.

Més informació a www.caldesdecideix.cat