Menu

Comencen les visites teatralitzades

Comencen les visites teatralitzades

Nova temporada de les visites teatralitzades d’estiu 2018

Sota el títol “3 i l’arqueòleg”, aquest dissabte 11 d’agost s’innaugura la 17a temporada de les visites teatralitzades d’estiu.

Dijous, 9 d’agost del 2018
Aquest dissabte comencen les visites teatralitzades protagonitzades pels personatges de la Swellen (Sílvia Cadenet), en Fonsu (Marc Ciurana) i la Remei (Mireia Peña) sota la direcció de Meritxell Yanes. Aquests tres personatges tan entrenyables són els Guies Ufissials de Caldes de Malavella.
Les visites teatralitzades consisteixen en un agradable passeig guiat per diferents racons del municipi sota la direcció divertida i amena de tres actors de teatre que ens descriuen esdeveniments del poble; des de la prehistòria, passant per la Caldes romana i del valor que han anat prenent les aigües amb l’explotació de les aigües termals i la construcció dels balnearis.
Enguany, la temporada s’allargarà fins el dissabte 22 de setembre i es realitzarà una funció cada dissabte a les 22h.
Els visitants podran gaudir d’una nit de dissabte divertidíssima passejant per les restes d’Aquae Calidae, l’Ermita de Sant Grau, el Castell de Caldes, la Casa Rosa, el Doll de St. Narcís i les fonts termals, la Plaça de l’Aigua i les Termes Romanes. La visita finalitzarà al Balneari Prats on s’oferirà un petit refrigeri amb cava, aigües i xips als participants.
L’entrada general té un preu de 10€, i l’entrada reduïda (per a infants d’entre 6 i 12 anys inclosos) té un preu de 5€. Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme.
A més, amb l’entrada general s’obté un 10% de descompte en els diferents establiments del municipi: Balneari Vichy Catalán, Balneari Prats, Vermuteria La Gata Maula, Pub Tèrmic, La Bodegueta de Caldes, Perruqueria Family Pèls, Botiga de roba Liberty&Clothes, Picarols, Pim Pam i Balliu Export.
L’any passat van visitar Caldes de Malavella amb les visites teatralitzades prop de 500 persones.
Les visites comencen oficialment dissabte però, demà divendres 10 d’agost es fa l’assaig general. Aquest primer passi és gratuït i obert a tothom. Es sortirà de l’Oficina de Turisme a les 22 h. Hi esteu tots convidats!

 

Tornar al principi