Menu

De Cadis a Atenes per Caldes de Malavella

De Cadis a Atenes per Caldes de Malavella

L’Eurovelo és una xarxa de 15 rutes de llarga distància entre les quals s’hi troba la de la Mediterrània que uneix Cadis, Barcelona, Caldes de Malavella, Besiers, Mònaco, Venècia, Dubrovnik, Patres i finalment Atenes. 5.888 km a través dels quals es creuen més de 10 països i es poden visitar 23 béns declarats Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. La ruta, en fase de desenvolupament, ja està desenvolupada al tram de les comarques gironines amb la senyalització oficial de la xarxa EuroVelo.

El tram caldenc uneix St Feliu de Guíxols i Sils. Entra a Caldes pel Bosc de la Sureda des de l’encreuament de la Ruta Verda Termal amb la Ruta del Carrilet, creua la riera Benaula i Aigües Bones, baixa pel C/de les Roques i finalment abandona Caldes pel C/Santa Maria i l’Avinguda St Maurici direcció Vidreres per la Via Augusta de Marina/Camí de St Jaume.

Si algun caldenc intrèpid s’aventura a agafar la bicicleta i anar resseguint la costa mediterrània fins al Partenó de l’Acròpoli d’Atenes, només haurà d’anar seguint les senyals de la Ruta Europea.

Tornar al principi