Menu

Èxit del Torneig David Cañón organitzat pel CP Caldes

Més de 80 jugadors de diferents equips de tota Catalunya van passar per les instal·lacions del Pavelló Polivalent de Caldes, el diumenge 20 de juny per tal de jugar el IV Torneig David Cañón.

4t-torneig-David-Canon-4

El Torneig porta el nom de David Cañón com a homenatge al que va ser jugador i entrenador del CP Caldes i que va morir de manera tràgica en accident de helicòpter.

Durant el matí, totes les seccions del CP Caldes varen jugar diferents partits amistosos. Tant els més petits de l'Escoleta, que es van enfrontar al Shum Maçanet; els Prebenjamins B, contra el CH Banyoles; els Prebenjamis A, contra el Sant Feliu de Codines; i els Infantils, contra els Bigues i Riells.


Després del dinar de germanor, aquest any el torneig el varen realitzar equips de Segona Catalana, on juga el CP Caldes. S'hi va convidar al CH Olot, el Shum Maçanet i el CH Sant Feliu de Codines. La final la van disputar el SHUM Maçanet i el CP Caldes i, després d'un partit molt igualat, els veins de Maçanet van acabar guanyant el torneig.


Al lliurement de les copes hi va assistir el nou regidor d'esports, Sergi Mir, i el conseller d'esports del Consell Comarcal, José Fernández Celada.


A part de l'Ajuntament de Caldes i del Consell Comarcal de la Selva, aquest torneig està patrocinat per PGA Golf Catalunya, Vichy Catalan i Frit Ravich.

Aquí en teniu un recull fotogràfic:

4t-torneig-David-Canon-1

4t-torneig-David-Canon-2

4t-torneig-David-Canon-3

4t-torneig-David-Canon-5

4t-torneig-David-Canon-6

4t-torneig-David-Canon-7

4t-torneig-David-Canon-8

4t-torneig-David-Canon-9

Tornar al principi