Menu

La Policia Local fa un donatiu de 100.000€ pel càncer infantil

La Policia Local fa un donatiu de 100.000€ pel càncer infantil


La Policia Local de Caldes de Malavella fa entrega d’un xec de 100.000€ a l’Hospital Sant Joan de Déu


És un donatiu conjunt de totes les policies locals que recapten fons per construir el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. Al març ja es va fer un primer donatiu de 50.000€.

Dijous, 30 d’agost del 2018
Avui al matí la Policia Local de Caldes de Malavella, la de Santa Susanna i la de Sant Celoni han estat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per fer l’entrega d’un xec de 100.000€ (al març es va fer el primer ingrés de 50.000€, i recentment se n’ha fet un altre del mateix import). Aquests diners volen ajudar a construir un nou centre hospitalari especialitzat en el tractament i la investigació del càncer infantil: el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.
En la visita hi ha assistit Gloria Garcia, responsable de captació de fons de l’Hospital Sant Joan de Déu, el sr. Jordi Jardí, director general d’Administració de Seguretat de la Generalitat, Begoña Curto, sots directora general de coordinació de les Policies Locals, també amb la presència de l’alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu i l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier.
Al voltant de les onze del matí s’han reunit els presents en una sala del que serà el nou centre especialitzat en el càncer infantil. La responsable de captació, Gloria Garcia, ha mostrat com serà el nou hospital i ha explicat la importància del mateix, ja que el càncer infantil, o càncer de desenvolupament, es considera una malaltia diferent del càncer adult perquè calen altres tractaments i investigacions. Per a Garcia “aquest centre és una resposta a les necessitats actuals, estem atenent famílies d’arreu del món i sense la construcció d’aquest nou centre no podem agafar nous casos”.
Aquest hospital permetria tractar 400 casos de càncer infantil a l’any, convertint-se així en un dels centres hospitalaris especialitzats de referència a nivell mundial.
En la presentació s’ha incidit en la manca de centres d’aquest tipus.
Jordi Jardí, director general d’Administració de Seguretat de la Generalitat, ha volgut agrair la tasca que fan totes les policies locals catalanes.
L’inspector de la policia local de Sant Celoni ha mostrat un recull de totes les persones famoses que també donen suport a la causa, entre ells molts futbolistes, cantants, periodistes, models, entre d’altres.
La rehabilitació d’aquest edifici val 30 milions d’euros dels quals ja se n’han recaptat 28 amb tan sols un any i mig que fa que es recullen fons.
Els diners provenen de microdonacions, d’empreses i col·laboradors i de donacions de fundacions. Aquesta obra consta de 5.319 metres de nova construcció i 3.026 m de reforma.
Les Policies Locals catalanes, actualment col·laboren en la Campanya pels valents 121 policies locals i 4 proteccions civils, han recaptat 100.000€ fins el moment i s’espera que properament puguin fer un nou donatiu.

 

Més en aquesta categoria: « Inscripcions EEM Inici curs SEMC 18-19 »
Tornar al principi