Menu

Moció de suport a les AMPES

L’Ajuntament de Caldes de Malavella aprova una moció per donar suport a la gestió dels menjadors escolars per part de les AMPES

La moció, presentada conjuntament pel grup del PDECAT i ERC, es va aprovar per unanimitat en el ple d’ahir al vespre

Dimarts, 25 de setembre del 2018
El proper curs no se sap si l’Ampa de l’Escola Sant Esteve seguirà tenint la gestió del menjador. Davant d’aquesta incertesa l’AMPA demanava el recolzament de l’Ajuntament davant del Consell Comarcal de la Selva i el Departament d’Ensenyament.
En el ple d’ahir al vespre es va aprovar per unanimitat una moció de suport a les AMPES en la qual es demana:

- Que l’Ajuntament insti a la Generalitat, i concretament al Departament d’Ensenyament, a que trobi una fórmula jurídica per tal que les AMPA puguin gestionar els menjadors escolars.
- Que paral·lelament aquest Ajuntament insti al Consell Comarcal de la Selva a buscar alternatives de sistema de gestió dels menjadors mentre no es trobi la fórmula jurídica abans esmentada, per tal de preservar el sistema actual de gestió per part de les AMPA que hi estiguin interessades.
- Que es traslladi aquest acord al Consell Comarcal de la Selva i al Departament d’Ensenyament.

La moció la van presentar conjuntament el grup del PDECAT amb ERC i tots els grups hi van votar a favor (PIC, PSC i el regidor no adscrit). Més d’una vintena de pares i mares es van desplaçar fins a l’Ajuntament per assistir al ple. Es va obrir un debat al voltant d’aquesta temàtica on hi participava també la presidenta de l’AMPA Sant Esteve.
En el ple, l’alcalde i també president del Consell Comarcal de la Selva Salvador Balliu, ha explicat que es troben en una situació d’incertesa al Consell Comarcal al voltant d’aquest tema i que des del consistori es dóna tot el suport a aquesta moció.

 

Tornar al principi