Menu

Nou uniforme de la policia local

Nou uniforme de la policia local
  • Tots els cossos de policia local han de fer aquest canvi en un termini de 5 anys
  • La policia local de Caldes és la primera policia local gironina que fa aquest canvi de vestuari per uniformar-se amb els Mossos d’esquadra
  • La policia caldenca segueix fent actes solidaris epr recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil

La policia local de Caldes de Malavella estrena nou uniforme 

En el seu uniforme hi ha un escut solidari que es pot comprar a la comissaria per recaptar fons per la lluita contra el càncer

 

Divendres, 24 de novembre del 2017

La policia local de Caldes de Malavella ha estrenat ja el nou vestuari, un canvi que s’espera que es faci de manera gradual a totes les policies locals de Catalunya al llarg dels propers 5 anys. La policia local caldenca ha aprofitat la nova temporada per fer aquest canvi que fa anys que es va reclamar des del cos policial català per tal que la policia integral catalana (Mossos d’Esquadra i Policia Local) vagin vestits igual.

De comarques gironines el cos policial de Caldes de Malavella ha estat el primer que ha fet aquest canvi. Val a dir, però que el seu uniforme porta un escut addicional. Es tracta d’un escut solidari, amb el lema “pels valents”, que es comercialitza a la comissaria i properament als comerços del poble per recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil.

Altres policies locals que també fan aquesta acció són la de Sant Celoni o la d’Hostalric. L’escut, que es pot enganxar a la roba passant-hi la planxa gràcies a la cola termoadhesiva del darrere, té un preu de 4 euros i la recaptació anirà íntegrament destinada a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. 

Prèviament la policia local de Caldes també ha comercialitzat braçalets solidaris i ha estat recaptant fons i cabell per fer perruques en diferents activitats que s’han fet al municipi. La darrera donació que es va fer va ser de prop de 1.300€ i una seixantena de melenes en motiu de la Fira de l’Aigua.També tenen disponible a comissaria un calendari solidari fet per la policia local de Terrassa, el cos policial que va engegar la campanya per recaptar melenes. Al mercat de Nadal que es celebrarà el proper diumenge 17 de desembre, la policia caldenca tindrà unparada per seguir recollint diners per la causa.

 

 

Tornar al principi