Menu

Preparat el pas alternatiu a la carretera de Llagostera

Preparat el pas alternatiu a la carretera de Llagostera

Ja està preparat el pas alternatiu en motiu de les obres de la carretera de Llagostera

Al llarg de la jornada d’avui s’han estat pintant els nous traçats i s’espera que a darrera hora de la tarda ja es talli la circulació a la carretera de Llagostera

Dilluns, 18 de desembre del 2017

Al llarg del dia d’avui s’ha pintat el nou traçat que modificarà la circulació viària de la carretera de Llagostera durant tots els mesos que durin les obres.

Aquesta és una obra que canviarà per complet la fisonomia del municipi i està previst que duri sis mesos aproximadament. Entre d’altres, es vol fer una rotonda a l’alçada del Parc de la Sardana, asfaltar i fer més amples les voreres així com fer una línia de serveis nova.

Tot i que fa setmanes que ja s’està treballant, sobretot fent forats per passar les noves línies de serveis (enllumenat, clavegueram i aigua), avui s’ha pintat el nou traçat alternatiu que permetrà desallotjar per complet la carretera de Llagostera per seguir treballant-hi. Està previst que es talli la carretera en les properes hores.

Pel que fa els cotxes s’instal·laran uns semàfors que faran pas alternatiu i en cap moment es tallarà el pas d’aquests vehicles. La situació, però canvia en el cas dels camions de més de 3.500 kg, que no podran entrar al municipi.

Per la resta, només els que venen a carregar i/o descarregar, es recomana passar per la carretera de Llagostera en el seu pas per Cassà de la Selva. En el cas dels camions que carreguin i descarreguin a l’empresa San Narciso no hi haurà problema, perquè podran descarregar i tornar pel mateix lloc que han vingut (empresa situada a l’inici de la part afectada per obres). L’empresa Vichy Catalan ha habilitat un pas interior només pels seus camions.

Estava previst que el nou traçat es comencés a utilitzar oficialment el passat dilluns, però degut a les necessitats especials del pas de camions i l’entesa entre les empreses implicades, finalment la data s’ha posposat una setmana.

Pel que fa als veïns s’ha intentat pensar en unes obres que, tot i la seva complexitat, afectin el menys possible el seu dia a dia. S’haurà d’accedir als comerços de la zona a peu i no es podrà aparcar a la carretera de Llagostera.  

Aquesta primera setmana és la més crítica pel que fa el trànsit, perquè s’haurà d’estudiar les rutes alternatives que utilitzen els veïns i per tant veure si cal reforçar la seguretat viària en algun punt més. Aquesta setmana hi ha un reforç de dos agents, dos al matí i dos a la tarda per reforçar la seguretat en aquesta zona. Això no obstant, no es descarta posar més reforç policial si es creies oportú. 

Tornar al principi