Menu

Resum ple 27 novembre

Resum ple 27 novembre
• El punt més important que es va tractar va ser laprovació del Projecte dobres bàsiques i complementaries que millorarà la urbanització del Turist Club
• Aquest era un peojecte molt esperat pels veïns perquè fa molt anys que es debat
• El projecte es troba en fase de licitació 

Saprova el projecte dobres bàsiques i complementaries per a la subsanació de deficiències urbanístiques a les obres d'urbanització del Turist club

Amb aquesta aprovació sinicia el procès de licitació de les obres

Dimecres, 28 de novembre del 2017

El ple ordinari de dilluns 27 al vespre va aprovar per majoria absoluta la proposta del Projecte dobres bàsiques i complementàries per a la subsanació de deficiències urbanístiques a les obres durbanització del Turist Club i laprovació del projecte de reparcel·lació amb un pressupost de 2.713.561,71€ de base més 569.847,96€ (total: 3.283.409,67).

Aquest projecte ha de permetre als veïns de la urbanització del Turist Club tenir aigua potable, a més de fer-se altres millores importants com una xarxa de serveis nova (enllumenat i clavagueram) o millores en els voreres entre daltres. 

Aquest és un projecte molt esperat perquè fa molts anys que es demana. Aquesta urbanització és la única que no té aigua potable a Caldes de Malavella i es preveu que un cop sefectuin les obres hi hagi una millora en la qualitat de vida dels veïns. 

Actualment el projecte es troba en fase de licitació, però excepcionalment en comptes de 30 dies  sha doant un marge de 40 dies perquè els empreses presentin la seva proposta. 

Ja fa molts anys que es debat sobre com sha de fer aquest projecte, ha trigat tant en aprovar-se el projecte perquè, degut a la magnitud de les obres, shan volgut sentir els precsi les al·legacions de molts veïns i implicats. És el projecte més important fet a Caldes, sobretot des que el PDECAT està en lequip de govern. 

Fins ara shan anat fent millores menors però hi seguia havent problemes amb la reparcelació i les aigües negres, problemes que sespera que sarreglin un cop sefectuin les obres. 

Aquest va ser un dels punts més importants del ple ordinari de dilluns 27 de novembre, que es va acabar aprovant per 11 vots a favor i dues abstencions de la PIC.

Altres punts que es van tractar van ser la lectura del manifest unitari del Dia Internacional per a leliminació de la violència masclista, la moció a favor de lalliberament dels presos politics, o la renúncia al càrrec de regidor per part del Sr. José Fernández Celada, regidor del PSC.

Tornar al principi