Menu

Revetlla de Sant Joan i Sant Joan a Caldes de Malavella!

Dues entitats ens han preparat activitats per la revetlla i per Sant Joan: Per una banda, la Colla Gegantera de Caldes de Malavella i els Grallers Escaldats i, per l'altra, l'Agrupació de Sardanistes de Caldes de Malavella.

revetlla-sant-joan-caldes-de-malavella-2015

La primera activitat és pròpiament la revetlla de Sant Joan (demà dimarts al vespre) que organitza la Colla Gegantera des de ja fa molts anys. A partir de 2/4 de 10, a la plaça Amical de Mauthausen, organitzaran un sopar de revetlla amb menú especial de Sant Joan. Acabat el sopar, podreu gaudir d'un ball amenitzat pel grup Faràndula Deluxe.

revetlla-sant-joan-caldes-de-malavella-2015

I l'endemà dimecres, Sant Joan, és el torn de les sardanes ja que l'Agrupació de Sardanistes ha preparat una audició de 6 sardanes a les 7 de la tarda, a la rambla d’en Rufí, a càrrec de la cobla Ciutat de Terrassa.

audicio-sardanes-sant-joan-caldes-de-malavella

Us recordem que com cada dimarts es celebrarà el mercat setmanal del dimarts (de 8 a 1, a la plaça de la Selva) i que podeu aprofitar el dia de Sant Joan per presentar les últimes fotografies del concurs a Instagram #elgustdelaparaula, que promou l’Ajuntament de Caldes de Malavella i que consisteix en la publicació de fotografies que visualitzin un plat de menjar i que aquest es vinculi amb una cita literària. La fotografia publicada haurà d’anar indexada amb el hashtag #elgustdelaparaula. El termini s’acaba a les 2 de la tarda. Per a més informació: https://instagram.com/elgustdelaparaula.

I no volem acabar sense facilitar-vos tot un seguit de documents informatius que ha editat la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu de prevenir accidents durant la revetlla de Sant Joan. Podeu descarregar-vos dos documents informatius. Passeu una bona revetlla!:

poster-prevencio-sant-joan-2015
Quadríptic

quadriptic-prevencio-sant-joan-2015-1
Pòster

Tornar al principi