Menu

S’enderroquen les cases dels mestres

 

S’enderroquen les antigues cases dels mestres per avançar en el projecte de l’espai de formació i auditori

En l’espai on fins ara hi havia les cases dels mestres s’hi farà un nou edifici per acollir el Servei d’Ensenyament Musical de Caldes.

Dijous, 9 d’agost del 2018
Demà al matí està previst que s’enderroquin les antigues cases dels mestres. Aquestes cases, situades al costat de l’escola Sant Esteve, servien per allotjar els mestres de l’escola.
El darrer mestre va marxar fa al voltant de 7 anys. Un cop desocupat l’edifici, els serveis tècnics de l’Ajuntament van valorar l’opció de rehabilitar l’edifici per usos municipals. Finalment, es va decidir tirar les cases a terra perquè estaven afectades d’aluminosi.
Fins ara el Servei d’Ensenyament Musical de Caldes no tenia un espai adient per fer classe. Aquest servei compta amb prop d’un centenar d’alumnes.
És per això que s’ha decidit ubicar-hi en aquest espai la futura escola de música, que tindrà un superfície de més de 400m2. En aquest edifici hi haurà un auditori i diferents aules de formació.
Actualment s’està acabant de redactar el projecte del nou espai, però ja s’enderroquen les cases. S’ha fet l’actuació durant les vacances d’estiu per no afectar el funcionament de l’escola Sant Esteve.

 

Tornar al principi