Comencen els grups d’acompanyament a Caldes i rodalies

Hi haurà grups de benestar emocional, acompanyament al dol, ansietat i alimentació, qualitat de la son i suport a la persona cuidadora.  

L’Institut d’Assistència Sanitària de la Generalitat posa en marxa, a partir de l’abril, una sèrie de trobades per millorar el benestar de les persones. Ho fa amb la col·laboració d’alguns ajuntaments entre els quals hi ha Caldes de Malavella. S’obriran grups per augmentar el benestar emocional, per fer acompanyament al dol, per gestionar l’ansietat relacionada amb l’alimentació, per augmentar la qualitat del son i per oferir un suport a la persona cuidadora. 

Caldes de Malavella acollirà els grups d’ansietat i alimentació i el de la son. El primer va adreçat a persones interessades en conèixer eines per gaudir del menjar sense sentir-se culpable i per controlar l’estrès i nervis sense que derivi en l’alimentació. Es farà a la Sala Cavallerisses, els dijous, de 18 a 19:30 h. La segona opció està pensada per a persones a qui els costa adormir-se i tenen hàbits de son poc saludables. També es farà en la mateixa sala, els dijous, però de 16 a 17:30 hores. Les sessions dels dos grups començaran el 8 d’abril i s’allargaran fins al 23 de maig. Aniran a càrrec de la referent de benestar emocional comunitari del CAP. 

A la biblioteca Julià Cutiller de Llagostera es trobarà el grup d’acompanyament al dol, adreçat a persones que han perdut algun ésser estimat. Es farà els dimecres, a les 11:30, des del 3 d’abril al 29 de maig, i anirà a càrrec de la referent de benestar emocional comunitari del CAP. 

Per acabar, a Cassà de la Selva es reunirà el grup de benestar emocional els dimarts, de 17:30 a 19 hores, del 2 d’abril al 28 de maig; i el grup per donar suport a les persones cuidadores, que es veurà els dijous, d’11:30 a 13 hores, del 18 al 30 de maig. Ambdues opcions aniran a càrrec de la referent de benestar emocional comunitari del CAP, però en la segona també participarà la psicòloga de l’equip d’atenció a la cronicitat i altres professionals. 

 

Attachments:
Download this file (Cartells difusió de tots els grups.pdf)Programació[ ]