L'accés gratuït a la piscina municipal de Caldes durant l'episodi de calor

L'Ajuntament de Caldes de Malavella permetrà accedir gratuïtament a la piscina municipal a partir d'avui dijous 27 de juny i fins al dissabte dia 29 degut a l'onada de calor prevista. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya la pujada de temperatura registrada els últims dies augmentarà i podria assolir temperatures d'entre 37 i 39 °C entre avui dijous i el dissabte. Això suposaria arribar a unes temperatures màximes i excepcionals, superant el llindar de perill per calor.

Per tot això, les persones empadronades a Caldes podran accedir a la piscina municipal en el seu horari habitual de forma gratuïta i fins a completar el seu aforament. Es tracta d'una mesura de caràcter excepcional que el consistori ha aplicat perquè tothom pugui combatre els episodis de calor més intensa.

Mesures de prevenció per combatre la calor
Des de l'Ajuntament de Caldes de Malavella es demanda evitar els efectes de l'episodi de calor seguint les recomanacions de Protecció Civil com per exemple: beure molta aigua i fer àpats lleugers, evitar sortir al carrer en les hores de més sol, portar gorra o barret per protegir-se del sol, procurar hidratar els animals de companyia i no passejar-los durant les franges horàries més caloroses, entre d'altres. Podeu consultar la resta de consells en aquest enllaç web.