Inauguració piscina municipal 2022

El pròxim 18 de juny inaugurem la Piscina d'estiu de Caldes de Malavella, t'hi esperem per a gaudir de la nova temporada!

També hi ha a la teva disposició la venda online dels abonaments i de les entrades perquè no hagis de fer cua a la recepció. A continuació trobareu els enllaços per cada abonament: Abonament individual o Abonament familiar

Recorda que si ja has estat abonat a la piscina anteriorment, hauràs de fer servir les teves credencials per a comprar i gestionar les teves dades. En cas contrari, t'has de registrar prèviament.

Preguntes freqüents:

- Com puc registrar-me a la web? Tant si ets un usuari individual com si sou usuaris familiars, heu d'haver-vos registrat prèviament en aquest enllaç. Tingueu cura d'escollir el vostre centre.

- Sóc un cap de família, com gestiono l'abonament per a tots els meus integrants? El primer de tot és donar-se d'alta com a usuari a través de l'enllaç de la pregunta anterior. Una vegada fet el registre del titular familiar, des de l'àrea privada, entrem a "Gestionar dependents" i podràs registrar a tots els teus membres familiars de forma fàcil i agrupada.

- Cada membre familiar ha de tenir una quota? Sí, en el cas dels abonaments familiars, per poder accedir a la piscina, cadascun dels membres integrants ha de tenir el seu propi abonament que podrà adjudicar el propi cap familiar en el moment de la contractació de l'labonament familiar. En el moment de fer la compra, la web mostrarà tots els membres de la unitat familiar i quines quotes poden contractar.

- Que faig si no me'n surto amb la compra online? Pots trucar-nos al telèfon de contacte que tens disponible a la web o apropar-te a la piscina, estarem encantats d'ajudar-te.