El ple de Caldes de Malavella atura provisionalment les llicències del sector “Porta de la Vila”

Aquest ha estat l’únic punt tractat al ple extraordinari d'aquest vespre. 

En el ple extraordinari celebrat aquest vespre a Caldes de Malavella s’ha aprovat per unanimitat aturar provisionalment les llicències del sector “PP01 Porta de la Vila”, amb l’objectiu d’estudiar la modificació dels Plans d’ordenació urbanística municipal (POUM) de la zona. 

En la sessió plenària ordinària de maig es va tractar la constitució de manera urgent d’una comissió informativa de territori com a comissió d’estudi d’aquest sector, fruit d’una llicència que va sol·licitar una empresa privada per construir un aparcament de camions. En aquest ple l’equip de govern i els grups de l’oposició van defensar que no és la seva voluntat la construcció de l’aparcament de camions. 

Així doncs, avui s’ha acordat suspendre la llicència del sector durant el període d’un any, prorrogable un any més. S’obre així un període d’estudi dels usos que es creguin més beneficiosos per aquesta zona i el municipi, com poden ser les aigües termals, usos comercials o hotelers, entre altres. 

Per a l’alcalde, Salvador Balliu, “avui aprovem iniciar el planejament d’aquesta zona, una de les tasques que l’Ajuntament es va comprometre a dur a terme. Balliu ha afegit que “a partir d’ara hem de trobar solucions per aquest sector”.