Música, teatre i cinema al cicle Glopets d’Estiu

És una proposta de la Biblioteca Municipal i l'àrea de cultura de Caldes de Malavella 

Durant els mesos més calorosos de l’any, la Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia organitza un cicle d'activitats culturals gratuïtes sota el títol Glopets d’Estiu. Del 16 de juny al 31 d’agost, oferiran concerts, obres de teatre, recitals de poesia, projeccions audiovisuals i espectacles infantils. 

Juny 

El primer mes del cicle hi haurà tres glopets d’estiu. El 16 de juny instal·laran una petita fira de llibres de segona mà a la biblioteca. A partir de les sis de la tarda, la biblioteca acollirà un recital de poesia i el concert “Cantem poemes” del duet Noriko Asai i Ferran Borrell, una proposta que combina el so de la guitarra elèctrica amb la influència del jazz contemporani i el pop. Es tracta d’un recull de poemes amb música inèdita i composta amb l’objectiu de fer arribar al públic el missatge dels poetes més coneguts del país. 

La següent cita és el taller “Fem ocellets”, de Cristina Picazo, el 26 de juny, a les 19 h. I per tancar el mes, el dia 30, finalitza l’exposició de Sara Begudà a les set de la tarda, acompanyada d’un recital de piano de Guillem Begudà. 

Juliol 

El segon mes del cicle estarà especialment dedicat a la música, tot i que no exclusivament. El 7 de juliol, la cantautora irlandesa Elle León oferirà un concert a Caldes de Malavella. El 21 de juliol serà el torn de Sandra Monfort. Ara, amb un nou projecte personal després d’haver format part de grups com Xaluq o Marala. I la darrera convocatòria musical del mes estarà protagonitzada per Pol Wagner i Pau Cabruja, amb “f€LIZ Kumpleaño$”. Tots els concerts seran a les 22 de la nit, al Parc de la Sardana. 

Al juliol també s’ha programat l’espectacle infantil “Transhumància”, a càrrec de la companyia Xip Xap, i un taller d’escriptura amb Marta Masó que es farà els dies 3, 10, 17 i 24.  

Agost 

El cicle Glopets d’Estiu es tancarà amb un únic concert al mes d’agost. “Crit a la vida” és el primer treball discogràfic de la cantautora empordanesa Anna Ferrer. És un disc que parla de l’amor, la vida i l’agraïment, i l’interpretarà a l'auditori  amb la companyia al piano de Martí Zapata. 

Al llarg de tot el cicle també es farà un especial de cinema. Es projectaran tres films en dates diferents, tots a partir de les 22 hores. El 20 de juliol es podrà veure “House of Gods Not Alone”. El 17 d’agost serà el torn de la producció catalana “Suro”. I el 31 d’agost es tancarà el cicle complet amb “The Bad Guys”. 

 

DESCARREGA'T TOT EL FULLETÓ.