La Policia Local deté un home armat per tinença il·lícita d'armes

  • Avui, dimarts 14 de novembre, la  Policia Local de Caldes de Malavella ha detingut un home per tinença il·lícita d'armes.

A les 00.10 h de la nit, el cos de la Policia Local feia ronda de patrulla a l’avinguda Doctor Furest, direcció Llagostera, quan va observar dues furgonetes circulant en direcció oposada i en una velocitat inadequada. En aquell moment, els dos agents decideixen començar a fer un seguiment discret.

En arribar a l’alçada de la urbanització del Llac del Cigne, la primera furgoneta es desvia i la segona segueix i es desvia en la segona entrada. En aquell punt els agents decideixen aturar al segon vehicle a l’alçada del carrer Narcís Monturiol.

En aquest moment els agents de la Policia Local identifiquen el conductor i únic ocupant del cotxe, s’observa que mostra una actitud nerviosa, motiu pel qual decideixen escorcollar el vehicle i troben una motxilla sota el seient del copilot amb dues armes de foc curtes i un silenciador. Cada arma portava el seu carregador introduït i carregat i tenen ocultat el seu número de sèrie.

El detingut que no posseeix de cap mena de permís d’armes i manifesta que desconeixia l’existència d’aquestes armes, passa a dependències municipals detingut i posteriorment és traslladat a custòdia dels Mossos d’Esquadra.

Des de l'Ajuntament de Caldes de Malavella volem reconèixer el treball de recerca i la bona tasca professional que van dur a terme els agents que van realitzar el servei.