Participa en el concurs del dibuix per la samarreta de la marxa de Sant Maurici!

El Club Excursionista de Caldes de Malavella organitza aquest concurs per trobar el millor dibuix de totes les persones que vulguin participar-hi a títol personal. 
 
Com cada any, se celebrarà la Marxa de Sant Maurici durant la Festa Major de Caldes de Malavella, i per això, els seus organitzadors, el Club Excursionista de Caldes de Malavella, obra un concurs per escollir quin dibuix s'estamparà a la samarreta que podran portar tots els participants en la cursa. 
 
Les bases del concurs són les següents: 
 
- Obert a tothom, però a títol personal. No s'acceptaran dissenys d'empreses. 
 
- Dibuixos en blanc i negre, sense difuminats i en mida A4 i format PDF. 
 
- La temàtica del disseny ha d'estar relacionada amb l'ermita de Sant Maurici, el seu entorn, la marxa excursionista i la natura. 
 
- Obres originals i inèdites, aptes per la seva reproducció en digital i en samarreta. 
 
- El termini per a la presentació dels dissenys finalitzarà el 31 de gener de 2024.
 
- L'entrega es farà telemàticament a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb el títol de correu electrònic "Nom + Cognom + concurs samarreta". En el mateix mail, s'haurà d'adjuntar el PDF i un pseudònim i telèfon de contacte. 
 
- El guanyador l'escollirà la Junta del Club Excursionista i només es farà servir el disseny escollit en primera posició. S'eliminaran del concurs aquells dissenys ofensius o amb contingut no adequat (polític, sexista, violent...) 
 
- El guanyador rebrà un premi de 200 € i el finalista un premi de 50 €. Els resultats es publicaran a tot tardar el 5 de març de 2024. 
 
Per a més informació, es pot consultar la web del Club Excursionista. 

Attachments:
Download this file (Bases concurs.pdf)Bases concurs[ ]