Millores i condicionament de la zona esportiva

Una de les màximes prioritats d’aquest mandat per part de la conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Caldes de Malavella és la millora i el condicionament  dels equipaments esportius públics.

De fet, en els darrers mesos la regidoria d’esports ha portat a terme una sèrie de millores importants a les seves instal·lacions esportives amb l'objectiu de millorar la qualitat i comoditat per als usuaris i l’eficiència sostenible d’aquests. Les actuacions inclouen:

  • Instal·lació de llums LED a les pistes de tenis, al camp de futbol (en breu inici d’actuació), i al pavelló polivalent. Aquesta mesura no només millorarà la visibilitat sinó que també contribuirà a l'eficiència energètica de les instal·lacions.
  • Col·locació de seients a les graderies del camp de futbol, així com la incorporació de banquetes i graderies a les pistes de tenis. Aquestes millores proporcionaran una experiència més còmoda i agradable per als espectadors i jugadors.
  • Millora de les zones d'ombra a la piscina, oferint així un espai més confortable per als usuaris durant els dies més calorosos, i tenint clar que és un dels refugis climàtics del nostre poble. S’ha augmentat la zona d’ombra augmenta la superfície de la pèrgola en 45 metres quadrats i la col·locació de més para-sols al bar de la piscina.
  • Instal·lació de nous sistemes de calefacció i aeroterms al pavelló polivalent i al pavelló. Aquesta actualització garantirà una temperatura adequada durant tot l'any, fent les instal·lacions més acollidores per a la pràctica esportiva. A més, aquest canvi permetrà un control domòtic a través d’apliacació mesura que permetrà una major eficiència tèrmica però també de gestió per part del bidell.
  • Pròximamanet, nova megafonia al camp de futbol. Aquest nou sistema de so milloraria la comunicació i l'ambient durant els esdeveniments esportius.

Aquestes actuacions formen part d'un pla de millora continuada de les instal·lacions esportives municipals, amb l'objectiu de fomentar l'activitat física i oferir un servei de qualitat a tots els ciutadans.

Hem invertit en la millora de les instal·lacions esportives públiques perquè sabem que el teixit associatiu és un pilar imprescindible pel foment de la pràctica esportiva. Caldes de Malavella és un poble que estima l’esport i hem posat en marxa una política esportiva de proximitat i d’acompanyament a clubs i entitats en la qual l’esport és una eina de cohesió social, d’inclusió, de salut, d’educació, de formació i de transmissió de valors, i de millora dels equipaments on es practica l’esport” ha conclòs el regidor d’Esports, Àlex Toldrà.