Alerta de productes cosmètics: Laboratorios Neum Spain

Es retiran diversos productes cosmètics Jesús Gómez (actualment Laboratorios Neum Spain S.L.)

L’agència determina que tots els lots del producte estan afectats, per això ordena la retirada del mercat de les unitats distribuïdes. En el cas d’empreses distribuïdores i establiments que disposin de lots, han d’immobilitzar-los i cessar les vendes immediatament, a banda de contactar amb l’empresa proveïdora i gestionar la devolució.

També es recomana a les persones consumidores que no adquireixin cap unitat del producte i que deixin d’utilitzar aquelles que ja tenen a casa.

Per resoldre qualsevol dubte relacionat amb l’alerta sanitària, es pot contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant en l’assumpte del correu, la referència, la marca i el nom comercial del producte afectat. Si experimenteu o coneixeu algú que pateixi efectes no desitjats atribuïbles a l’ús d’un producte cosmètic, podeu comunicar-ho a través del portal NotificaCS.

Attachments:
Download this file (20240605_20240605_Alerta Jesús Gómez_TMAS0001_TMAS0001_E2F77F82-FAED-4986-98BC-8DAD781A0542.pdf)Alerta de productes[ ]