Una operació de la policia de Caldes permet desmantellar una plantació il·legal de marihuana

  • L'actuació conjunta de Mossos d'Esquadra i Policia Local de Caldes de Malavella i Vidreres, duta a terme entre ahir i avui a primera hora del matí al carrer a Santa Ceclina I Vidreres ha permès intervenir 470 plantes


Entre ahir dilluns i avui dimarts s'ha portat a terme una operació policial conjunta dels 3 cossos policials control el cultiu i distribució de marihuana.
Durant un servei ordinari a la urbanització Santa Ceclina els agents de la Policia Local de Caldes de Malavella observen que un individu surt d'un tancat, al moment es requereix per identificar i s'escapa corrent pel bosc. Tot i que la patrulla el perd, l'individu deixa anar una motxilla on es troba el seu passaport. Els agents tornen al tancat i descobreixen una plantació il·legal de marihuana. Just en aquell moment, es comunica a Mossos d'Esquadra i a la Policia Local de Vidreres, ja que el terreny era del terme municipal d'aquest últim.


Durant la nit a través d'una cooperació molt estreta entre Mossos i els dos cossos policials es porta a terme un operatiu de vigilància i seguiment i al matí es fa l'entrada i es registra 476 plantes. De moment no s'ha produït cap detenció, tot i que les investigacions continuen obertes i no es descarten detencions.

Segons el cap de la Policia Local de Caldes, Xavi Muñoz “la coordinació entre cossos policials és un element clau per garantir la seguretat pública i l'eficàcia en la lluita contra el crim, assegurant una resposta coherent i efectiva davant de qualsevol situació d'emergència i aconseguint actuacions tan importants com aquesta”.