Inscripcions obertes a la XXXI Marxa Popular de Sant Maurici

10 km de recorregut pel poble i l’entorn. 

 El Club Excursionista de Caldes de Malavella organitza la 31a edició de la Marxa Popular de Sant Maurici, amb motiu de la Festa Major del poble. El tret de sortida es farà el 28 de juliol, a les 8 del matí, des del pati del CEIP Benaula, situat a l’avinguda 11 de setembre, número 19. El recorregut serà de dificultat baixa i tindrà 10 km de llargada. 

La inscripció té un cost de 10 € per participant i 5 € en cas dels menors de 12 anys. Un dels euros anirà destinat a Oncolliga, una associació que dona suport psicosocial a pacients amb càncer i les seves famílies. Hi ha 300 places disponibles i la inscripció es pot fer en línia en aquest enllaç abans del 26 de juliol o el mateix dia de la cursa, de 7 a 8 del matí. Els participants obtindran una samarreta, tindran esmorzar, aconseguiran una entrada per a la piscina i podran optar als obsequis d’un sorteig. 

Cada esportista haurà de portar el seu got flexible o ampolla de soft-flask, però als avituallaments no es faran servir envasos d’un sol ús.