El divendres 20 de maig vine a donar sang!

Donant sang podem ajudar a molta gent i, el dia 20 de maig es podrà anar a donar sang al Teatre-Casino Municipal de Caldes de Malavella‼️ 

L'horari per la fer la donació serà de 16 h a 21 h.

Recordeu que cal apuntar-se i indicar l'hora, podeu fer-ho des de l'enllaç: https://donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/cita/recollida/poblacio/11216/caldes-de-malavella/20-05-2022/ 

 

Qui pot donar?

Pots donar sang si tens entre 18 i 70 anys, peses més de 50 quilos i et trobes bé de salut.

Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l'any i els homes un màxim de quatre.

Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos.

Tant per a la seguretat del donant com del receptor, abans de la donació es fa una entrevista mèdica i es mira la pressió del donant i el nivell d'hemoglobina.

Si has patit la Covid hauràs d’esperar 14 dies per poder donar des de la fi dels símptomes. 

Si ha estat en contacte amb algú que hagi tingut la Covid però estàs vacunat amb la pauta completa i no tens símptomes, pots donar sang amb normalitat.

La vacunació contra la Covid no impedeix donar sang o plasma. Tot i això, si tens algun efecte secundari com febre o malestar general, hauràs d'esperar 2 setmanes.

L’ús de la mascareta continua sent obligatori per entrar als espais de donació. En cas que no en tinguis una, te la donarem nosaltres. 

Has de saber que pots donar sang:

 • Si tens entre 18 i 70 anys i peses més de 50 quilos.
 • Encara que hagis patit hepatitis abans dels 12 anys.
 • Encara que no estiguis en dejú.
 • Encara que tinguis el colesterol elevat.
 • Encara que prenguis algun dels medicaments més freqüents.

Torna la Fira d’oportunitats!

El proper diumenge 12 de juny torna la Fira d’oportunitats, el gran mercat de productes de segona mà de Caldes de Malavella!

La fira tindrà lloc al Parc de la Sardana de 10 a 14h i pot participar-hi tothom que estigui interessat a vendre, intercanviar o regalar objectes de la seva propietat.

Per a poder participar cal realitzar la inscripció a través de la seu electrònica o bé presencialment a l’Oficina de Turisme del 23 de maig al 10 de juny a les 14h i fer una aportació d’algun dels següents aliments (*):

 • Llet (sencera i semidesnatada)
 • Pasta de fideus dels números 0 i 2
 • Gel de bany
 • Farina
 • Brous

Els participants hauran de dur aquests productes de forma obligatòria el mateix diumenge 12 de juny a la carpa que Càritas tindrà a la fira d’oportunitats. 

(*) Aquestes són les necessitats en aliments que té l’entitat de Càritas, per aquest motiu demanem que les aportacions siguin exclusivament d’aquests productes. Tots els productes que es recullin a la fira seran distribuïts entre les famílies del municipi que ho necessitin a través de l’entitat Càritas.

I a més a més, el diumenge 12 de juny no us podeu perdre: 

10 a 14 h: Fira-mercat dels diumenges. Plaça de l’Ajuntament.
11 a 14 h: Eco taller de reciclatge d’anells, polseres, careta i punt de llibre i jocs de reciclatge amb la grua recicladora, joc de construcció, encistella la pilota, jocs de bitlles reciclats i punteriaParc de la Sardana.
11 h: Visita guiada “Fonts i patrimoni”. Sortida des de l’Oficina de Turisme . Preu: 3€. Venda d’entrades a ticketara.com.
18 h: Cinema infantil amb la pel·lícula Trasto. Gratuït. Teatre-cinema municipal.

Descarrega’t el fulletó amb tota la informació per a participants aquí.

Activitats esportives i de lleure estiu 2022

Tornen les activitats esportives i de lleure amb el Casal 2022 de l'Ajuntament de Caldes de Malavella.

Jocs, esports, activitats a la piscina municipal, sortides i molt més. 

 • Preinscripcions del 16 a 20 de maig.
 • Inscripcions del 23 a 31 de maig.
 • Sol·licitud de beques a serveis socials del 23 de maig a 6 de juny

Link al formulari de Pre-Inscripció Activitats Esportives i de Lleure Municipals d'Estiu a Caldes de Malavella: https://www.inscripcionsipagaments.cat/formulari/34

També podeu accedir al formulari des del codi QR del cartell. 

 

Attachments:
Download this file (CASAL D'ESTIU_CALDES_V_22_04_22.pdf)CASAL D'ESTIU_CALDES[ ]

Segon recompte de captures de la Vespa Velutina


Després del primer recompte de vespes capturades el mes d'abril, on es van comptabilitzar més de 300 Vespes Velutines, s'ha dut a terme el segon recompte aquesta mateixa setmana. En aquesta actuació s'ha capturat més de 350 velutines, i sumat amb les de l'abril, sumen un total de gairebé 700.
Cal recordar que les captures en aquesta època de l'any assegura que la majoria de vespes siguin reines programades per construir nous nius, noves vespes i també noves reines.

Guanyadors dels concursos de la Festa de la Malavella 2022

1r classificat en el concurs d’ornamentació de balcons, finestres i façanes de la Festa de la Malavella 2022

En aquesta nova edició de la Festa de la Malavella s’ha promogut dos concursos: un concurs d’aparadors adreçat al comerç local, i un concurs d’ornamentació de balcons, finestres i façanes adreçat a totes les llars del municipi.

La temàtica d’ambdós concursos era la Festa de la Malavella i les decoracions havien d’estar visibles al públic del 28 d’abril a l’1 de maig.

Al concurs d’aparadors hi ha participat un total de 8 comerços del municipi:

 •  Food Caldes
 • Carnisseria Calidae
 • Carns Anna Garcia
 • El Petit Fornet II
 • Farmàcia Xènia Planas
 • Acadèmia Idioma’t
 • Farmàcia Margarita Casanovas

Els premiats del concurs d’aparadors han sigut:

 • El 1r premi consistent en 500 € l’ha obtingut Farmàcia Xènia Planas amb una puntuació de 75 punts.
 • El 2n premi consistent en 250 € l’ha obtingut Carns Anna Garcia amb una puntuació de 66 punts. 

La millor decoració escollida per votació popular consistent amb un premi de 150 € l’ha obtingut l’establiment Carns Anna Garcia amb un total de 52 vots (34%).

Al concurs d’ornamentació de balcons, finestres i façanes hi ha participat un total de 4 llars del municipi i les decoracions premiades han sigut:

 • El 1r premi consistent en 150 € l’ha obtingut la decoració del C. Benaula, 46 (Urb. Aigües Bones) amb una puntuació de 67 punts.
 • El 2n premi consistent en 100 € l’ha obtingut la decoració de l’Av. Doctor Furest, 22 2B, amb una puntuació de 60 punts.
 • El 3r premi consistent en 50 € l’ha obtingut la decoració del C. Llevant, 890 (Urb. Llac del Cigne) amb una puntuació de 49 punts.