Ca la Romana

Edifici de planta baixa i pis ubicat al c. de Sant Grau i a la placeta de l’Ermita de Sant Grau que és per on té l’accés. A la cantonada que dóna al c. Sant Grau hi ha una torre medieval que ara aixopluga l’escala que va dels baixos al pis. Aquest edifici formava part de l’antic Castell de Caldes d’època medieval que es va compartimentar en diferents habitatges en època moderna i a la 2ª meitat del segle XIX s’hi va instal·lar l’Hospital Nou que va substituir el que era ubicat sobre les Termes romanes. Ha servit després dels anys trenta com a magatzem d’Aigua Imperial i de l’Ajuntament.

L’Espai Jove "Ca la Romana" és un equipament juvenil del municipi de Caldes de Malavella. L'equipament es va inaugurar l’any 2008 amb l’objectiu de posar a disposició dels i les joves un espai de referència i de dinamització de l’acció juvenil. A més de ser la seu dels professionals de l’Àrea de Joventut, es desenvolupen diferents serveis d’atenció, orientació i participació dirigits al col·lectiu juvenil.

Dades de contacte

 
CA LA ROMANA
Plaça de l’Ermita de Sant Grau s/n
17455 Caldes de Malavella (Girona)
 
Telèfon: 972 48 02 66
Correu-e: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.


Horaris

Punt d’Informació Juvenil.
De dilluns a divendres de 10:00 a 13:00h
Atenció telefònica de 10:00 a 14:00h
 
Espai Jove “Ca la Romana”
De dilluns a divendres de 16:00 a 20:00h
 

Serveis i recursos de Ca la Romana

 

Enllaços d’interès


Web pròpia de l’Àrea de Joventut:
 
Pla Local de Joventut 2012-2015: