Escuela La Benaula

Edifici acabat de construir el novembre de 2015 i que es va posar en funcionament amb el curs 2015-16 després de 9 anys de mòduls prefabricats. La nova escola La Benaula disposa d'unes instal·lacions àmplies, lluminoses i ben distribuides: aules amb projectors, tres aules de despatx / tutoria, l'àrea de consergeria, la secretaria, una sala per al bidell, una sala de professors i una altra per a l'AMPA. També disposa de dues aules de desdoblament, una de psicomotricitat, un espai de tutoria infantil, dues aules específiques i l'aula d'informàtica. Altres espais són la biblioteca, un gimnàs-sala polivalent amb vestidors, la cuina i menjador i amplis magatzems per guardar-hi material. Els exteriors disposen d'una pista poliesportiva i d'un gran porxo cobert. A la part de darrera, el pati d'infantil queda resguardat pel bosc.

L'edifici de l'escola La Benaula està a tocar del Ses de Caldes i molt a prop de la zona esportiva i de la comissaria de Policia, a l'entrada a la població. 

Dades de contacte

CEIP LA BENAULA 
Av. Onze de Setembre, nº 19
17455 Caldes de Malavella
Telf: 972 48 00 56
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Enllaços relacionats

L’ensenyament a Caldes de Malavella